Sampon házilag

Tojássampon lenmag zselével

A múlt hét  a házi kencékről szólt. Kezdődött Vali televíziós szereplésével, amelynek igen nagy sikere volt. Olyan egyszerűek ezek a receptek, és annyira jók! És főleg: igen gazdaságosak. Az alapanyagok könnyen és olcsón beszerezhetők.

Villámgyorsan elkészíthetjük mi is a kis házi kencénket. Erre a lenti recept az egyik legjobb példa. Egy olyan nagyszerű házi sampon receptjét küldte be egy kedves olvasónk, amely kb. 10 perc alatt frissen elkészíthető, közvetlenül a hajmosás előtt. /verebedit/

tojas-250x.jpg

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

Csalánpép hajmosásra

Gyors, egészséges és egyszerű házi hajsampon recept  Táplálja, tisztítja és védi a hajat károsanyag mentesen.  Én biztos, hogy kipróbálom /verebedit/

csalansampon

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

Habos tojássampon szódabikarbónával

Mindenkinek, aki szereti, ha a hajmosó szere habos! Emlékszel a régi tojássamponra? Kár, hogy tele volt káros anyaggal, annak ellenére, hogy a tojás kiválóan ápolja a hajat! Ez a recept nem olyan állagú, nem olyan illatú, de habzik, és a tojáshoz kevert citromlé és a szódabikarbóna tökéletesen oldja a zsírt a hajról és a fejbőrről, az illóolaj - ápoló és antibakteriális hatásán kívül - elveszi a tojás szagát.

Minden hajtípusnak megfelelő sampont készíthetsz, csak az illóolajokat kell váltogatni!

habos_tojassampon_hazilag

4.833335
Értékelés: Nincs Átlag: 4.8 (12 votes)

Tojássampon házilag Éduától

Évekkel ezelőtt mikor rátaláltam erre az oldalra, elkezdtem méreganyag mentes samponokat keresni. Csalódottan tapasztaltam, hogy nem könnyű ilyet találni, vagy meglehetősen drága. Aztán rátaláltam a tojássamponra, ami minden kétséget kizárólag mentes a káros, veszélyes összetevőktől, könnyű elkészíteni, és nagyon hatékony.

4.6875
Értékelés: Nincs Átlag: 4.7 (16 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel