Dr. Ládi Szabolcs

Fogyás, alakformálás, izomépítés szigorú diéták és megerőltető mozgás nélkül?

Fogyás, alakformálás, izomépítés szigorú diéták és megerőltető mozgás nélkül?

címmel tart előadást Dr. Ládi Szabolcs

Május 14-én, szerdán 18:00 órától

 Gondolom ez a mondat hihetetlenül hangzik - pláne antalvalis és bionómos körökben - mégis igaz!

Természetes kivonatokat használ a kiegészítő daganatterápiában dr. Ládi Szabolcs

A rosszindulatú daganat a beteg közreműködésével alakul ki; életvitele, táplálkozása ehhez jelentősen hozzájárul, és bár sok más tényező is szerepet játszik benne, gyógyítása éppen ezért nem nélkülözheti a beteg „munkáját", életmód- és szemléletváltását - vélekedik dr. Ládi Szabolcs kutatóorvos, az alternatív daganatterápia egyik hazai úttörője, akinek sok gyógyíthatatlannak tartott beteg köszönheti az életét.

Forrás: 
Természetgyógyász magazin 2009.november XV. évfolyam 11. szám 40-42 oldal
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

Dr. Ládi Szabolcs előadása csak az antalvalis olvasóknak!

Kedves Olvasók!

Örömhír mindnyájunk számára, hogy sikerült megnyernünk Dr. Ládi Szabolcs homeopata rákgyógyászt és táplálkozás kutatót, hogy kizárólag az antalvalis olvasók számára tartson egy előadást a:

0
Értékelés: Nincs

Programajánló: XIII. Vegetáriánus Fesztivál - Dr. Ládi Szabolcs előadása

Kedves Olvasók!

Szerkesztőtársaim már tudják, hogy nagy aktivistája vagyok a kimozdulásnak, a fesztiváloknak, mert jól esik a frissítés, a találkozás, amikor nem csak olvashatunk, és hallhatunk, hanem láthatunk és tapasztalhatunk is.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Dr. Ládi Szabolcs: A béta-glükánok szerepe a tumorterápiában

glukanok1.jpgÉvek óta ismert tény, hogy az élesztő sejtfalából és más forrásokból származó béta-glükánok számos kedvező élettani hatással rendelkeznek mind a kardiovaszkuláris rendszer, mind pedig a természetes immunitás vonatkozásában. A fertőzések megelőzésében és leküzdésében játszott szerepükön túl bebizonyosodott, hogy a leukociták CR3 (complement receptor 3) receptorainak aktiválásával képessé teszi ezen sejteket, hogy elpusztítsák a C3 komplement fragmentumok által megjelölt tumorsejteket. A tumorok jelentős része tumorellenes monoklonális antitestekkel (mAb) és természetes antitestekkel aktiválja a komplement rendszer klasszikus útját. A sejtszintű és molekuláris szintű hatásmechanizmust feltáró tanulmányok kimutatták, hogy a szájon át bevitt élesztő-béta-glükánokat a magrofágok kebelezik be és dolgozzák fel. Ezek a makrofágok olyan fragmentumokat választanak ki, amelyek aktiválják és képessé teszik a CR3 receptorral rendelkező neutrofil granulocitákat a C3 komplement fragmentumokkal megjelölt tumorsejtek elpusztítására. Kiterjedt tanulmányok preklinikai állatkísérletes modelleken bizonyították az orális élesztő-béta-glükán és a monoklonális antitestek (mAb) terápiás kombinációjának hatékonyságát a tumorok regressziójában és a hosszú távú túlélés vonatkozásában. Ez felveti a lehetőségét annak, hogy béta-glükánok adagolásával növelni lehetne a monokonális antitestek klinikai terápiás hatékonyságát a humán tumorterápiában.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel